Ga in gesprek met Anne Witsenburg (directrice van de Stichting Monumenten Fonds Aruba)

9 december, 2016 door SUS Ateliers Gepost in Geen categorie

Aanstaande maandag om 10.15 uur komt de directrice van de Stichting Monumenten Fonds Aruba, Anne Witsenburg, langs bij opleiding Bouwkunde om met jullie een gesprek te hebben over de kansen in de bouw op Aruba en de Cariben in het algemeen.

 Ze vertelt over hun partners, bouwwerkzaamheden, restauratiewerk, mogelijke stages of afstudeeropdrachten e.d. Ook vertelt ze over hoe belangrijk het is dat jullie je studie doen, kennis opdoen, experts worden en misschien dat ook weer in de Cariben gaan uitdragen!

 Kom als het lukt even luisteren, meepraten, ervaringen uitwisselen en je netwerk uitbreiden! Het is gepland in de pauze. Vertel het ook door aan andere studenten die je kent en uit de Cariben komen of er plannen voor hebben naar toe te gaan!

Gegevens:

Maandag 12 december 2016

10.15-10.30 uur

AP.A03.01

Tot maandag!