SUS ATELIERS OPENEN CIRCULAIRE HUB!!

3 april, 2018 door nick boogaards Gepost in Geen categorie

De SUS-Ateliers heeft in samenwerking met de Gemeente Zwijndrecht een Circulaire HUB geopend!! In deze HUB worden materialen opgeslagen die hergebruikt zullen worden in nieuwe circulaire projecten. Een echt materialendepot!

Het Da Vinci College blaast deze materialen een nieuw leven in door ze gereed te maken voor het project Natuur Educatie Centrum Zwijndrecht. Oude massief houten wanden uit een sloopproject, worden op maat gezaagd en toegepast als nieuwe gevel elementen.

Mede mogelijk gemaakt dankzij Gemeente Zwijndrecht, Stichting Hooge Nesse,Zwijndrecht Werkt, ROC da Vinci College, Vitesse Vorkheftrucks en Gemeente Rotterdam.

Hieronder is een kleine impressie te zien!

IMG_9161IMG_9150IMG_9153