Even voorstellen: Lisanne van Herwijnen

6 december, 2018 door SUS Ateliers Gepost in Geen categorie

Mijn naam is Lisanne van Herwijnen. Ik ben student aan de opleiding International Event Music & Entertainment Studies aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Momenteel ben ik mijn scriptie aan het schrijven bij SUS Ateliers.

IMG_1352

Voor de Circulaire Parkkade doe ik onderzoek naar de woonintentie van de potentiële kopers van de woningen voor deze woonbuurt.

Hiervoor zal ik intensief onderzoek doen naar de doelgroep van deze toekomstige bewoners. Wat zijn hun interesses en ambities? Wat zijn hun normen en waarden? Hoe reageren zij op bepaald gedrag?

Verder onderzoek ik het begrip ‘woonintentie’. Daarmee kijk ik naar hoe bewust menselijk gedrag werkt en hoe dat gestuurd kan worden. Door al deze kennis met elkaar te verbinden hoop ik te weten te komen welke factoren daadwerkelijk belangrijk zijn waardoor deze potentiële kopers graag een woning zouden willen aan de Circulaire Parkkade.

Door middel van dit onderzoek kan ik een strategie opzetten om ervoor te zorgen dat de juiste factoren naar voren komen in de communicatie richting potentiële kopers om hun woonintentie te verhogen.

Na dit onderzoek verwacht ik een advies te kunnen geven met een communicatieplan dat de SUS-Ateliers zowel voor de Circulaire Parkkade kan gebruiken en in de toekomst bij andere projecten.
Aangezien communicatie een begrip is waar weinig aandacht aan besteed wordt binnen de SUS-Ateliers, zie ik het schrijven van deze scriptie als een kans om SUS-Ateliers de kennis te bieden om dit aan te pakken. Daarnaast geeft het mij de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden in mijn eigen Rotterdam en te ontdekken of er misschien wel een beetje bèta in mij zit.